GINOP PÁLYÁZAT

GINOP Pályázat révén 2021. júliustól új GE Voluson ultrahang készüléket használunk karcagi rendelőnkben, a legkorszerűbb technikát alkalmazzuk a szülészeti és nőgyógyászati vizsgálatokban.

A kedvezényezett: MEDIKÓ 2001 Kft.
A projekt címe: Esélyegyenlőség kiegyenlítés, lakosságmegtartó képesség növelés magas színvonalú egészségügyi szolgáltatáshoz való hozzáférés biztosításával nagy vonzáskörű fokozottan elmaradott dél-kelet magyarországi térségben
A szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 9,36 millió Ft
A támogatás mértéke: 70%
A projekt tartalma: új GE Voluson P8 ultrahang készülék beszerzése és informatikai képzés - Wordpress tanfolyam
A fejlesztés középpontjában egy nagy értékű, szülészeti-nőgyógyászati vizsgálatokra alkalmas GE Healthcare Voluson P8 típusú, korszerű ultrahang készülék beszerzése áll. Az orvosi-műszertechnikai fejlődés rohamos léptékű, az új fejlesztésű gépek - mint a beszerzett készülék is – jóval pontosabb diagnosztizálást tesznek lehetővé, ami mind a megelőzésben, mind a rendellenesség kiszűrésben óriási jelentőséggel bír. Az éles kép, a minél realisztikusabb 4D technikájú" babamozi "élményhez jutás ma már része a babavárás örömteli megélhetésének. Erősíti a korai kötődés kialakulását. Ezen szolgáltatásokhoz jutás a kistelepülésen élőket is ugyanúgy, helyben megilleti. A gép révén nagyobb pontossággal végezhetjük a korai magzati rendellenesség kiszűrését, a dél-kelet magyarországi vonzáskörben a velünk együtt csak néhány rendelő által végzett Down-szűrés koraterhességi kombinált teszttel. Igen nagy az igény erre, a klinikai körülmények között a vizsgálat időigényessége miatt ezt nem is végzik. Ezt a munkát is eredményesebben végezhetjük az önerőből nehezen kigazdálkodható új géppel. Rendelkezünk már honlappal, de régi formátuma és rendszere miatt tervezzük fejleszteni. Mivel saját szolgáltatásunkról van szó, annak minden aspektusát mi ismerjük, szeretnénk a jövőben is a szerkesztésében részt venni. A tartalom mellett nem elhanyagolható a megjelenési forma sem. Ezen a téren szeretnénk fejlődni, új ismereteket szerezni. Nagy hangsúlyt helyezünk a tájékoztató, felvilágosító anyagok minél könnyebben megtalálható, minél informatívabb elrendezésére. Nem utolsó sorban költséghatékonysága miatt is tettük le a voksunk a Wordpress mellé.
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.08.31.
A projekt azonosító száma: GINOP 1.2.9-20-2021-00899
<< Vissza a kezdőlapra