-

KezdőlapGINOP Pályázat révén 2021. júliustól új GE Voluson ultrahang készüléket használunk karcagi rendelőnkben, a legkorszerűbb technikát alkalmazzuk a szülészeti és nőgyógyászati vizsgálatokban. A Pályázat részleteihez kattintson ide.Szülészeti - nőgyógyászati magánrendelőmet 15 éves klinikai gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában indítottam 1997-ben. Célom a hozzánk forduló betegek magas szakmai színvonalú ellátása, otthonos körülmények között. Rendelőnk a Liget Lakóparkban, parkosított környezetben található. Busszal, gépkocsival könnyen megközelíthető, kényelmes parkolási lehetőséggel. 2004-től teljesen új, a betegellátás igényei szerint kialakított, barátságos környezetben várjuk Önt. Betegeinket a várakozás elkerülése érdekében előjegyzés alapján fogadjuk. Amennyiben mégis rövid várakozásra kerülne sor, olvasnivalók, szakmai tájékoztatók állnak rendelkezésére.

2013-tól hétfő délutánonként Karcagon is elérhető vagyok a Betánia Gyógyszertárban lévő magánrendelőben (Szabó József u.14. - Széchenyi sugárút sarok).
GINOP Pályázat révén 2021. júliustól új GE Voluson ultrahang készüléket használunk karcagi rendelőnkben, a legkorszerűbb technikát alkalmazzuk a szülészeti és nőgyógyászati vizsgálatokban.

Munkánkat új, korszerű diagnosztikai berendezések segítik: a rendelkezésünkre álló műszerpark lehetővé teszi a nőgyógyászati-szülészeti ambulanter betegellátás teljes körű helyszíni igénybevételét. 2005 decembertől új MEDISON ultrahangkészülékkel lehetőségünk van 2D / 3D / 4D - azaz 2 dimenziós szűrő, 3 dimenziós és mozgó 3 dimenziós ultrahangvizsgálatokat végezni.
2012. októberben sikerült ismét ÚJ KÉSZÜLÉKET beszerezni, Debrecenben az akkori legkorszerűbb MEDISON Accuvix XG ultrahangkészülékkel dolgozunk, ami a legmodernebb technológiát képviseli minden képzeletet felülmúló 4D/3D technikával. Kívánságra az ultrahang vizsgálatokról színes fényképet, videofelvételt, DVD felvételt tudunk készíteni. Egyedülálló lehetőség nálunk a hangfelvétel: egyidejűleg a magyarázó szöveg és a szívhang is rögzíthető. Így később is könnyű azonosítani, mi látható a felvételen. Igény szerint a képek CD-re történő mentésére is lehetőség van. Lényeges, hogy a vizsgálat nem csak "babamozi", a 2D-s szűréssel fontos átnézni a magzatot.
A MEDISON ultrahangkészülékek szállítója és szervizét biztosítja a Sonarmed Kft. www.sonarmed.hu

2012. márciustól a rendelőnkben lehetőség van a Down-kór szűrésre - első trimeszteri kombinált teszt végzésével. Ha ide kattint részletes információt talál.

Amennyiben a rendelőnkben elvégzett vizsgálatok, eredmények alapján beavatkozásra, műtétre lenne szükség, intézeti kapcsolat biztosított. A részletes konzultációk mellett honlapunk és írásos tájékoztatóink segítségével is igyekszünk biztosítani betegeink részletes felvilágosítását. Körültekintő kivizsgálás után, Önökkel megbeszélve választjuk ki a legmegfelelőbb, mielőbbi gyógyulását biztosító kezelést. Tiszteletben tartjuk kívánságaikat, teljes körű diszkréciónk garantált.

Forduljanak hozzánk bizalommal, várjuk Önöket !

Hivatalos adatok:
MEDIKÓ 2001 Kft.
Cégbíróság: Cg.09-09-023336
NSzSZ engedély: IX-R-055/03049-2/2012